Connect with shoppers

Beaconic maakt het gebruik van beacons mogelijk voor alle bedrijven in Nederland. Middels ons platform kunt u op een unieke manier verbinden met het winkelend publiek of bestaande klanten. Nog nooit waren uw klanten zo dichtbij de aanbiedingen en specifieke product informatie.

Ready to use

Ons platform is de makkelijkste manier om gebruik te maken van iBeacons. Middels een framework, app en een beacon manager is het binnen enkele minuten geregeld. Begin direct met het toevoegen van acties of informatie aan uw beacons. Beaconic is een compleet pakket meer dan hardware voor slechts 10,35 per maand.

Unlimited options

De Beaconic Retail Kit heeft eindeloze mogelijkheden. Gebruik het voor winkels, musea, festivals, of openbare instellingen. Je kunt elke vorm van informatie of aanbod makkelijk toevoegen middels de beacon manager.

Gratis Updates & Support

Beaconic gaat verder dan het leveren van Beacons. Naast de bijgeleverde campagne en beacon manager en onze frameworks/apps krijgt u ook support. Heeft u problemen met hardware of software? Maak een ticket aan in de beacon manager en wij helpen u direct en snel. Daarnaast zijn software updates van de beacons en het framework GRATIS voor altijd!

Quality over Quantity..

Onze BLE 4.0 Beacons zijn met hun speciaal ontwikkelde ARM Chip een van de stabielste op de markt. De batterij gaat gemiddeld 2 jaar mee en na het instellen van de beacons heeft u er geen omkijken meer naar. Vanaf dan werkt u met onze Cloud software waarmee u de beacons en campagnes kunt beheren. Ook is het makkelijk om beacons te bestellen op een bestaand pakket voor uitbreiding.

Goedkoop!

Tijdens de ontwikkeling van het platform en product hebben wij ons gericht op kwaliteit. Meestal zijn dit soort nieuwe technologieën daardoor onbetaalbaar voor het MKB en de Retail sector. De Beaconic Retail kit maakt met een startprijs van slechts 10,- euro per maand het verschil. Eenmalig betaald u de licentie voor 2 jaar en de iBeacons en u bent klaar. Vanaf dan geen onverwachte kosten meer kan uw winkel of bedrijf starten met de “Future of Retail” …


Hoe werkt Beaconic?

Elke kleine Beaconic iBeacon heeft een ingebouwde Bluetooth ® 4.0-chip. Deze iBeacon werkt voor de gehele licentie periode. Onze iBeacons zijn uitgerust met een herbruikbare 3M sticker om deze makkelijk te kunnen bevestigen.

Als de Beacons zijn geactiveerd zenden deze 2.4 GHz Bluetooth ®-signalen. De signalen communiceren met smartphones die zo dicht als vier centimeter afstand van een iBeacon tot een maximale range van 200 meter. Middels ons framework en de implementatie van Apple ontvangen gebruikers notificaties van applicaties.

ibeacon [object object] iBeaconBeaconic iBeacon™ hebben een officeel Apple iBeacon™ Licentie
en zijn compatibel met iBeacon-enabled Apple producten
en toepassingen.

 

[object object] iBeacon

DRAG & DROP framework

Beaconic implementeren in bestaande of nieuwe iOS applicaties. Wij maken het ontwikkelaars wel heel makkelijk! Een Drag and Drop framework voor native iOS applicaties. Voeg het framework toe aan je applicatie en kopieer enkele regels code uit ons SDK voorbeeld. Initialiseer het framework door de Tracker ID te gebruiken die op de Beaconic Retail Kit geplaatst is. Vanaf dan ontvangt de applicatie feedback als er een iBeacon is gevonden met de campagne informatie. Deze feedback is volledig kant-en-klaar gekoppeld uit de Beaconic Campagne Manager. Het duurt seconden om te installeren en heeft slechts 3 regels code nodig voor de werking.

Download SDK

iBeacon & Campaign manager

Binnen enkele minuten voeg je de iBeacons toe aan de Beaconic manager en kun je de eerste campagne klaarzetten ..

OUT OF THE BOX

Ons iBeacons platform bereikbaar maken voor alle bedrijven en gebruikers dat is het doel. Naast de mogelijkheid om de iBeacons in uw eigen app te kunnen toevoegen. Hebben wij ook de Beaconic app voor iOS en Android gebruikers, die geïnteresseerd zijn in actuele aanbiedingen of informatie op locatie. Als u de retail kit hebt ontvangen en de iBeacons geactiveerd met een campagne, zijn deze automatisch beschikbaar voor Beaconic gebruikers.

Met ons Drag & Drop framework is het voor ontwikkelaars makkelijk uw iBeacons te implementeren in apps. Heeft u een bestaande app of laat u een nieuwe bouwen? Geen probleem, met ons framework ontvangt ook deze applicatie dezelfde feedback voor alleen uw iBeacons van Beaconic.
Ongelimiteerd, snel en direct de laatste campagne in uw eigen app..

DOWNLOAD APP

 

[object object] iBeacon

iBeacon technology will completely revolutionize the retail experience. Your phone will know what you like, and direct you to where those things are.

Mark Anderson, Technology expert

This has the potential to disrupt the retail experience as we know it, because it means we’re finally at a place where gadgets can talk to each other wirelessly without demanding that we, the users, make the arrangements at every encounter

Todd Dipaola, AppleInsider

It’s a step closer to our gear existing in a truly intelligent ecosystem. More exciting, though, are standalone iBeacons: low-cost gizmos that continually beam out a Bluetooth signal, running for up to a year on a small watch battery.

Kyle van Hemert, WIRED